Beheerplan groengordel Soesterkwartier

Het concept van het geactualiseerde beheerplan groengordel Soesterkwartier 2021-2030 is bijna klaar. Het beheerplan bevat concrete maatregelen voor het onderhoud en het beheer van deze belangrijke groenstrook in het Soesterkwartier. Welke bomen, planten en bloemen worden geplant, hoe en wanneer moet er gesnoeid en gemaaid worden, hoe worden de speeltoestellen onderhouden, enzovoort.

Gemeente Amersfoort en de kerngroep van bewoners uit het Soesterkwartier zijn benieuwd naar uw reactie op de voorstellen uit het beheerplan.

Download het concept beheerplan

Wilt u reageren of heeft u een vraag over het plan? Dat kan tot en met woensdag 18 november op deze pagina, via de knop reageer op beheerplan groengordel Soesterkwartier. Of per e-mail, zie de rechterkolom op deze pagina. Belt u liever om uw vragen of mening door te geven? Dat kan ook via nummer 14033.  

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"18","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-chat","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"210367"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen